Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us

FRI FRAGT VED KØB OVER 450 KR

  • Ingen produkter tilføjet
BETALINGSMETODE

Hos Fauna By Juhl anvendes QuickPay som registrant og Clearhaus.com som aquirer hvilket er begge danske og anerkendte betalings firmaer som FAUNA By Juhl benytter til sikker håndtering af betalinger mellem dig som kunde, og FAUNA By Juhl som firma. Alt er sikret under stærke krypteringer som gør at dine information ikke kan læses når du indtaster oplysninger.
QuickPay: Alle cookie informationer der sker under betaling kan læses her:QuickPay Terms Of Service
ClearHaus: Alle cookie informationer der sker under betaling kan læses her:ClearHaus Terms Of Service

LEVERING

Varer afsendes alle hverdage indtil kl 16.00. Alle bestillinger sendes med DAO365 og leveres derefter inden for 2-4 hverdage. Du vil modtage en e-mail og/eller SMS med et trackingnummer når din pakke er afsendt. Skulle det ske at din pakke bortkommer, erstattes denne pakke naturligvis – enten i form af tilbagebetaling eller ny afsendelse.

REKLEMATIONSRET

Der gives i henhold til købeloven 2 års reklamationsret. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af smykket eller ved almindelig brug.

Returnerings omkostninger er for købers egen regning.

VED RETURNERING

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

FAUNA BY JUHL,

ENGVEJ 21

7100 VEJLE

info@faunabyjuhl.dk

OBS: Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

REFUSION

Hvis der er aftalt refusion, bedes du sende dine bankoplysninger via mail med info om dig og ordrenummer til info@faunabyjuhl.dk, så det aftalte beløb kan tilbagebetales.

FORTRYDELSESRET

Der gives iflg. lovgivning 14 dages fuld returret på alle smykker købt på webshoppen.
Perioden regnes fra den dag hvor du modtager din bestilling på adressen eller i din nærmeste DAO365 PakkeShop. Smykket skal naturligvis være ubrugt, for at du kan benytte dig af returretten.

Fortrydelsen skal anmeldes senest 14 dage efter køb, og fra fortrydelses datoen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Fortrydelse skal meddeles pr. mail på info@faunabyjuhl.dk.

I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, samt sende fortrydelsesformularen med retur. – Hent nedenfor

Du kan også gå ind på siden www.faunabyjuhl.dk/retur for at læse mere om returnering.

VARENS STAND VED RETURNERING

Køber hæfter for eventuel forringelse af smykkets værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt, for at fastslå smykkets art, egenskaber og den måde det fungerer på. Med andre ord – du kan prøve smykket på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis smykket er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes dette som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at få det fulde købs beløb refunderet, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må prøve smykket på, men ikke tage det i egentlig brug.